Apartmani i kamp 'Vala'

"...mjesto za vaš savršeni odmor..."

Apartmani i kamp 'Vala'
Grebaštica Donja 60
22010 Grebaštica, Hrvatska
GSM: +385 91 46 04 557
GSM: +385 91 22 21 808
E-mail: mabacelic@gmail.com

Apartmani • Apartman Salvia

  Apartman Salvia

  Luksuzni i potpuno opremljeni penthouse apartman s dvije terase. Obje terase imaju pogled na more, prva je opremljena lounge namještajem, a druga stolom i stolicama. Apartman ima 3 spavaće sobe, a najveća ima i svoju kupaonicu i balkon. Potpuno opremljena kuhinja sa svim aparatima te perilica rublja u velikoj kupaonici. SAT TV u dnevnom boravku i klima uređaji u svim sobama.

  Detaljnije

 • Apartman Sailor

  Apartman Sailor

  Udoban, lijepo namješten i potpuno opremljen apartman s dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom, balkonom i terasom s pogledom na more.

  Detaljnije

 • Apartman Citrus

  Apartman Citrus

  Studio apartman s bračnim krevetom, kupaonicom, kuhinjom i terasom s pogledom na more. Nalazi se u prizemlju, 10 metara od mora.

  Detaljnije

 • Apartman Olive

  Apartman Olive

  Udoban, lijepo namješten i potpuno opremljen apartman s dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom, wc-om, velikom terasom u hladu i balkonom s pogledom na more.

  Detaljnije

 • Apartman Lavender

  Apartman Lavender

  Apartman s 4 dvokrevetne sobe, kupaonicom, wc-om i kuhinjom. Nalazi se u prizemlju i ima dvije velike terase, jednu s pogledom na more, a drugu na sjevernoj strani u hladu.

  Detaljnije

 • Apartman Pine

  Apartman Pine

  Novouređeni apartman s pet spavaćih soba. Svaka soba ima svoju kupaonicu i balkon s pogledom na more. Kuhinja i prostrani dnevni boravak sa sofom na razvlačenje imaju izlaz na veliku terasu u hladu sa stolom za 10 osoba. Apartman ima SAT TV, a svaka prostorija ima klima uređaj.

  Detaljnije© Copyright Invita d.o.o. 2013.
Built with Bootstrap. Icons from Glyphicons